Ryssland

För i HELVETE! Som ni ser har det dykt upp diverse knasiga inlägg på denna mördarmaskin till blogg den senaste tiden. Det är in te vi (M,A OCH V) som har skrivit dessa. Vårat lösen har blivit hackat av pirater! PIRATER?! Nej, jo! Det är pirater som har gjort det, dem jävlarna. Vik hädan era nitiska klottermakare. På min tid var det andra bullar, på min tid var ryssland ascoolt! Bara apropå sådär. Inte för att det är ryssarna som har saboterat denna blogg men... FÖrresten, det kanske är dem som gjort det. Medvedjev den lilla trasdockan. Nej fyfan nu går jag och lägger mig!

/A 

A

jag sitter och kollar på kära A som sitter bredvid mig och kommer fram till en sak, han är en fullständig idiot. En idiot som omtycks av många, men är fruktad av lika många. Det är en man som skulle beFrukta många kvinnor om han nu ville för att sedan lämna dem med ett barn och inget bidrag som bara såssar tilldelas. Han skrattar hånfullt åt människor som befinner sig under honom, liksom pissar på dem, han pissar alltså på dig.

Du är sämre än A
V

Let´s do it!

Apropå senaste inlägget.. jag befann mig i förfriskat tillstånd. Men nej, det är inte en godtagbar ursäkt. Kakmonstret? Nej det låter inte som en hit det heller. Jag skyller på Reinfeldt. Den jävla kapitalistråttan.


Que será, será.

Ja vad som händer, händer. Översättningen låter på något sätt mindre tilltalande. Men det får ni leva med. Jahapp.. Bloggen har varit nere i underjorden, lekt med rester från sönderstrimlade tågoffer, dansat tango i mörkret och återvänt i upp till ytan. Här e vi nu. På markytan och det ser ljusare ut. Produktionen har varit död under många månader. Kanske på grund av V? V?! V!! Nej men skämt åsido det var mr.Ms fel, han är en fiskrensande pojkvasker som inte håller sig till lagets bästa. Han ska alltid fjolldribbla ute på någon kant där gräset tycks vara något, ja någooot, grönare. Apropå grönt är hasch på agendan igen. Mona Sahlin, detta höns till partiledare. Hon har tydligen testat lite crystal meth när det begav sig. Ajabaja säger jag till sossarnas ansikte. Inte fumla med det gröna. Det är till för bajen, och bara bajen. Nej, antingen kör vi på MARX, Lars Ohly eller någon annan skön kommunistgoding som iaf håller måttet och skyltar med sina åsikter. Istället kommer Sahlin och breder ut fettrikt smör över hela svenska folket. Nej, säger jag er. Detta är inte rätt. Oj, nu hoppade vi på expressen åt helt fel håll. Tillbaks till Fisksätra. Fisksätra?! Ajuste såvare, vi är tillbaka. Och vi är tillbaka på riktigt. Ungefär som Idol-agnes. Nej skämt åsido. Vad skämt?! 

Hej då/

Djurgården ligger tolva (TOLVA!!) i Allsvenskan. Länge sen vare jag var så här glad. Lovely!

RSS 2.0