Att bli känd - Del 2

Om du är blödig och inte vågar bli en seriemördare, pfffft, så finns det andra exempel för att ge livet en mening, pfffft igen, livets doktrin interpreteras om att du suger, men det kan bli lite roligare, pft, om man anstränger sig innan man inser sanningen.


Del 2
Sett från en annan vinkel kan man bli känd genom att vara den alla lägger märke till, utan att döda dem, vara apan i ett jättestort akvarium fyllt av galenskap och fördomar. Du vill vara dendär personen som exempelvis predikar vitt och brett om jordens undergång, moraliserar alla som man träffar på genom att kora hela bunten som "Jävla fittor, ni luktar svett"-personer, spela instrument när man är helt tondöv, samla pantburkar i en grekinspirerad utstyrsel eller varför inte gå och prata med sig själv samtidigt som man säljer sex till alla av det motsatta könet helt offentligt. Då är du i alla fall någonting, något nånting som är en grad över ingenting och blir därmed igenkänd, för dessa ovannämnda karaktärer finns i vår kära pissoar till Stockholm, och om du bor här, känner du till de flesta av dem, eller hur?
   De är lokalkändisar. Och det är en fallos ifrån att vara något, d.v.s. olika långt beroende på hur lycklig lottad man är, men inte alltför långt i de flesta fall. (Jag är lite av en avvikelse, har en jävla bit kvar trots om jag skulle vara en lokalkändis)

ENHYHAOW!

    Denna grad av kändisskap är averagesvenskens top notch så att säga, pluraliteten av svenskarna är inte ens i närheten, dels på brist av kreativitet och nyskapande. "Been there, done that, bought the t-shirt" - stuk på det hela. För att få en novation inom ämnet får du blanda olika intressen.
   Vi tar som exempel Navve, hon älskar köttbullar. Hon kan vara tjockisen som sitter mitt på t-centralen och trycker i sig köttiga bullar varje dag, vem skulle inte känna till henne då?
Det skulle i alla fall jag göra, och du är antagligen en idiot som inte gör det.

Puss!
V


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vill du få gratis biobiljetter direkt ner i brevlådan? Tveka då inte att bli medlem och du får 50 poäng att börja med. =)



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45522

Ha en bra dag. =)

2008-08-17 @ 18:36:44
URL: http://artondejuni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0