De blaserade karaktärerna på en fest - Del 1

Det finns, till min desillusion, karaktärer som jag inte vill äga visshet om. Dessa förspillda spermier som är oönskat födda, gjorda i en pizzafläckig secondhand säng, förpestar mitt festande och därmed min vardag. Vi avsmakar dessa mögelsvampar och förnimmer dess närhet, men vi har aldrig kategoriserat dem i dess fack. Och alla känner till skönheten med fördomar.

Det trummande miljonprojektet.

På vägen dit, under och efter festen letar dessa abderitiska, befängda nysvenskar (drar inte alla över en kant, men dessa är ett litet procenttal av dem) färska objekt att trumma med eller på samtidigt som de skriker; "Bra Sverige!". Det är en del av deras kultur, men comethefuckingon, det är 2000, och vi har högtalaresystem? Vi behöver inte frenetiskt ackompanjera musik på en bongotrumma av bambu för att dansa. Men det såklart; inte varje dag man hör hur några skriker hur stolta de är över deras fosterland; Sverige. Landet där man numer trummar.

Den packade "ägarens-kompis-mammas-vänninas-hunds-systers-husses-pojkvän"-killen
"Langa en öhl, annaz åke'ju ut! Vem fa-an schänner du här ejenlichen?"
Den här fånen är fullast på fester, får de fulaste brudarna eller snabbaste killarna från Västa Haninge disktriket (Och de får de fulaste brudarna tack vare sina 96-jeans och dax-waxfrisyrer). Och ju mer man uppspårar om personen, så kommer man få reda att personen på festen han känner, är den enda person han känner, han har liksom inga vänner? Därför leker han storartad och efterfrågad, han sätter på en förklädnad över den emotionellt vacklande skandal han är. Han blev helt enkelt tappad för mycket som ung.

Den orutinerade klicken

Det är en grupp, ofta förstagångsdrickare, eller nykterister, vars sociala kompetens är lika stor som en asiatsnopp efter ett bad i en isvak. De saknar förmågan att röra på sig i offentliga sammanhang och förklarar dagen efter att "festen var faboulus!". När man ska ge det ett försök att konversera med dem blir stämplad som en idiot... av idioten?! De sitter febrilt och väntar på ett strul, men kopplar inte a t t m a n f a k t i s k t m å s t e v a r a s o c i a l !

Fortsättning kommer.

Smek på ljumsken
V

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vill du få gratis biobiljetter direkt ner i brevlådan? Tveka då inte att bli medlem och du får 50 poäng att börja med. =)



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45522

Ha en bra dag. =)

2008-08-17 @ 18:36:19
URL: http://artondejuni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0