Levande Liket Lenin Lodsar Lokomotiv Lagom Långsamt Landetigenom

Life is far too important a thing ever to talk seriously about.
 - Oscar Wilde

Därför valde jag att gå in på Wikipedia, trycka på slumpartikel och blogga om det som kom fram. Hunger- och militärdemonstrationerna 1917 låter kanske inte jätteroligt, och det var det inte heller kan jag säga er. För det var seriöst.
   Yah maan.
   Inspirerade av den ryska revolutionen slog det svenska proletäret tillbaka mot samhället som tagit ett allt fastare stryptag kring deras strupar. Detta för mig alltså osökt in på den händelse som inspirerade och förändrade en hel värld. Tsaren avsattes, och vår salige ledare Vladimir Lenin tog makten under jubel från omvärlden (se bild).
 


Som vi alla vet skulle sedan ryssen komma att besegra Japan, Tyskland, USA och de andra axelmakterna i andra världskriget. Av dessa tre var Japan det överlägset mest patetiska, och en parallell till Bajen är därför på sin plats. Tyskland däremot stod upp på ett sätt som var värdigt AIK.
   Japanernas underlägsenhet beror kanske på deras sadistiska humor, som nu snappas upp av svenska TV-bolag. TV6 kommer sända Human Tetris och Kanal 5 Silent Library. Undertecknad ser i kristallkulan hur pajaskanalen TV4 kommer hoppa på hausen en månad efter att de andra börjat sända sina japanska program. Givetvis kommer de köpa in något dyrt koncept som från början var roligt, men sedan förstöra det med kasst arrangemang.
   Magnus Hedman kommenterar marshmallowätning? Det verkar inte bättre.

Keep it real,
M.

"Det är en tunn linje mellan att vara läcker eller luffare."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0