Miljölösning - del 1

I vårat överansträngda, sönderstressade land är den generella oron grundad på omintetgörandet av Moder Natur, där vi torpederar henne med kontamination och avgaser. Miljarders biljarders yen betalas frikostigt ut av staterna för att lösa ett futilt problem. Om staten skitit i att slösa bort dessa pengar kanske inte tobakskatten hade varit så förbannat hög( ! ). Men! Jag har plan och vision som KOMMER att knäcka denna nöt. En innovation inom "räddamiljönannarskommerviallaattdö"-problemet. Ett stryptag om Al Gores feta oxnacke samtidigt som jag ger honom ett finger och ett hånleende. Suck on this Al fucking Gore, suck on this....

Suv-bilar
Stadsjeeparna förpestar våran atmosfär och gör det, i princip, omöjligt att andas. De sprutar ut svaveldioxid som en lek-brat sprutar ut cider ur en Möet-flaska för att verka top notch. Säger vi, rent hypotetiskt, att en Suv-bil avger tre (3) gånger så mycket avgaser som en vanlig volvo är det relativt mycket. Så hur ska vi komma tillrätta med detta?
Jo! Om alla stadsjeepar koopererade till klimax och prejjade ner alla svenssonbilar så skulle ungefär 9/10 av alla bilister förlora sin kassa bilar. Det leder till en minskning med 90% jämfört med 30% vid borttagning av stadjeepar. Darwinism är ett perspektiv jag förespråkar. Om jag dödar dig betyder bara det att du är svag och rikigt dålig. Hur som havre, detta leder till mindre avgaser och mindre kvinnor på vägarna. Två flugor i en smäll.

Tjocka människor
Man kan utvinna energi av exceptionellt många saker; rörelse, värme, kemisk bunden energi m.m. Då måste man kunna omvandla gaser i våran mage till energi, d.v.s. när våran mage släpper ut konfidentiella uppgifter om att något är fel. Då kan man undra varför jag har "Tjocka människor" som rubrik...
...Dessa individer lägger an riktiga mastodontändtärmsgaser, och det sker ofta. Det kan börja sticka i näsborrarna och leda till en ny Hiroshima om någon röker i närheten.  Lösningen är den att man stoppar en fet cylinder i sjärten på en tjockis som leder gaserna till en generator så KAN man få elektrisitet från värme och "oset".


Stoppa Feminism och socialism
Feminism och socialism har en sak gemensamt; irrationella och obegåvade tankar/idéer. All denna skit de sprider ut, all energi som går till spillo för ingenting är ett stort läckage i vårat samhälle. Energin som används till detta måste vara monstruös och kan användas till annat viktigt här i livet såsom träning, de blir bara fler och fler feta. Och dessa är framförallt kvinnor och såssar, just för de snackar så mycket skit. Lägg bara ner förfan.


V

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0